Mistral en Marin Thuiskomen tussen oever en park

In de nieuwe woonbuurt op Linkeroever, prachtig gelegen langs de Schelde en vlak bij het Galgenweelpark, is het heerlijk thuiskomen in de allerlaatste hoekmodules Mistral en Marin. Deze kleinschalige projecten omvatten studio's, een of twee slaapkamers. De gelijkvloersappartementen genieten van een tuin, de andere van een royaal terras. Fijn wonen gegarandeerd. Binnen en buiten. Het hele jaar rond.

Mistral en Marin zijn een onderdeel van Regatta, een gegeerde woonwijk op Linkeroever tussen groene rust en vitaal stadsleven. Het ene moment uitwaaien langs het zeilmeer of de Schelde, het andere moment op stap in de stad. Leef op jouw ritme, met de wind in de rug.

Buiten wordt binnen

Op een plek als deze wil je zoveel mogelijk van het buitenleven genieten. Bij mooi weer ga je op verkenning tussen blauw en groen. Maar ook thuis profiteer je van het uitzicht op alles wat jou omringt. Grote ramen zuigen gretig het licht naar binnen, terwijl je vanaf je terras je blik in de verte richt. Dromen mag ...

Comfortabel en energiezuinig

Mistral en Marin mogen dan al kleinschalig zijn, de beleving is er groots. Je lichtrijke appartement is gebouwd met respect voor de planeet, slim ingedeeld en met een ruimtelijk gevoel. De BEN-appartementen springen zuinig om met energie, maar zijn gul met comfort. De verwarming gebeurt via een warmtepomp en vloerverwarming.

Nog een troef: je beslist zelf hoe je jouw appartement inricht, afwerkt en aankleedt. Op maat van jouw smaak en budget. Zo zet je jouw nieuwe woonst helemaal naar je hand.

Geen moment verveling

Mistral en Marin maken deel uit van de Regattawijk, de grootste gebiedsontwikkeling van Antwerpen. In deze warme woonbuurt vind je volop open ruimte en groen. Vlakbij ligt een uitgestrekt park om je hoofd leeg te maken na een drukke dag. En dan is er nog het Galgenweel waar je kunt zeilen, surfen en wakeboarden.

Als je hier vertoeft, zou je bijna vergeten dat je op een steenworp van de stad woont. Toch sta je zó met de fiets of de tram in het centrum van Antwerpen. Voor je boodschappen, sport of ontspanning hoef je het water niet over te steken. In en om de site zijn er winkels, supermarkten, scholen, terrasjes ... Linkeroever is ook een paradijs voor wandelaars en fietsers.

Ontdek Mistral en Marin

Een  studio of een appartement met een of twee slaapkamers? Met tuin of terras? Kiezen maar! En dan naar je hand zetten met je favoriete afwerking.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?